تازه های فناوری اطلاعات

تازه های فناوری اطلاعات

وبلاگی برای افزایش دانش فناوری کاربران
تازه های فناوری اطلاعات

تازه های فناوری اطلاعات

وبلاگی برای افزایش دانش فناوری کاربران

رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران از کدام زاویه با پوتین و اردوغان صحبت کردند؟

این نشریه آمریکایی با تحلیل دقیق تدابیر مقام معظم رهبری، برای هر بخش از آن، کلیدواژه ای انتخاب کرده که عینا (بدون اظهارنظر) به آن اشاره می شود:

– پیدا کردن نقطه اشتراک
آیت الله خامنه ای رهبر ایران روز جمعه از ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه «مهار کردن آمریکا» را خواستار شد و تحریم های آمریکا را نقطه مشترک ایران و روسیه و ترکیه برای تقویت همکاری برضد ایالات متحده دانست.  

– تاکید بر جهان اسلام
رهبر ایران در دیدار با رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه نیز به انگیزه های مشترک دوکشور در جهان اسلام اشاره کرد و آن را عامل استحکام روابط و تقویت همکاری بین تهران و آنکارا دانست.رهبر ایران در دیدار با رئیس جمهور ترکیه نیز از اصطلاحات «اسلام گرایی» و نیاز کشورهای اسلامی به «هم افزایی» سخن گفت و وحدت و همکاری را راه حل مشکلات منطقه دانست.

– ایجاد بلوک مهار آمریکا
آیت الله خامنه ای در دیدار با رئیس جمهور روسیه گفت همکاری بین دو کشور در سوریه «الگوی هم افزایی به معنای واقعی کلمه» است. رهبر ایران افزود همکاری دوجانبه روسیه و ایران می تواند گسترش یابد و شامل «مسائل جهانی» شود که یکی از این مسائل، همکاری دو کشور برای «مهار کردن آمریکا» است که خطری برای بشریت به شمار می رود.

– رام کردن روسیه درباره مسایل موجود
رهبر ایران قضیه سوریه را الگوی موفقی از مهار کردن آمریکا دانست و افزود «آمریکا شکست خورده واقعی در سوریه است و به اهدافش نرسیده است».
آیت الله خامنه ای آمریکا را به تلاش برای جبران ضربه وارد شده به این کشور در مصر و تونس و سوریه از طریق سرنگون کردن یک دولت حامی مقاومت متهم کرد.

– ساخت دشمن مشترک
رهبر ایران تحریم های آمریکا را «نقطه مشترک بسیار قوی بریا تقویت همکاری بین ایران و روسیه و ترکیه دانست» و از پوتین خواست نتایج اجلاس تهران را با جدیت پیگیری کند.

– دعوت به همکاری
(آیت الله) خامنه ای در بخش دیگری از سخنانش درخواست کرد مبادلات تجاری بین دو کشور «خارج از چارچوب دلار» انجام شود.

– اعلان هشدار غیرمستقیم درباره برجام
رهبر ایران با اشاره به خروج آمریکا از توافقنامه هسته ای و موضع روسیه و اروپا در برابر تحریم های آمریکا گفت کشورش به توافقنامه هسته ای پایبند ماند ولی اروپایی ها به تعهداتشان عمل نکردند، و افزود «نمی پذیریم که ما به تعهداتمان طبق توافق عمل کنیم ولی آنها به تعهداتشان عمل نکنند».

واکنش پوتین:

– مدلی و نه قول
پوتین نیز در این دیدار گفت آمریکا با اعمال محدودیت بر مبادلات مالی مرتکب اشتباهی راهبردی می شود. وی افزود «بهای موفقیت سیاسی کوتاه مدت، از دست رفتن اعتماد به دلار در جهان و تضعیف آنست».

– همدلی و نه محکومیت
رئیس جمهور روسیه همچنین اقدامات آمریکا را نامناسب توصیف کرد که موجب بدتر شدن اوضاع شده است

– اعلام نظر درباره اروپایی ها
پوتین افزود: اروپایی ها عملا دنباله رو آمریکا هستند هرچند تلاش می کنند راهی برای حفظ توافقنامه هسته ای بیابند.

– تلاش برای همکاری هسته ای جدید
پوتین همچنین از آمادگی کشورش برای احداث رئاکتور هسته ای جدید در ایران سخن گفت.

ملاحظه: البته در تحلیل فوق شیطنت خاصی از سوی نویسنده و تحلیلگر نشریه صورت گرفته و واکنش پوتین به فرمایشات مقام معظم رهبری را زاویه دار نشان داده که قطعا این طور نیست و رئیس جمهور روسیه نه تنها با کنار گذاشتن دلار هماهنگ و موافق است که حتی سال ها قبل نیز به دولت ایران

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.