تازه های فناوری اطلاعات

تازه های فناوری اطلاعات

وبلاگی برای افزایش دانش فناوری کاربران
تازه های فناوری اطلاعات

تازه های فناوری اطلاعات

وبلاگی برای افزایش دانش فناوری کاربران

سیاست‌های ارزی نامناسب: توزیع بیش از ۵ میلیارد دلار بدون دست آورد مشخص

نیلی

                              دکتر مسعود نیلی

 

در شرایطی که از اواخر سال گذشته ارزش پول ملی در برابر ارزهای خارجی با شیب تندی کاهش می یافت، دستگاه اجرایی بدترین سیاست های ارزی را به مورد اجرا گذاشته که در جریان آن، مبالغ هنگفتی از ارز کشور با نرخ بسیار پایینی برای مصارف غیرضروری و مسافرت های خارجی تفریحی توزیع و موجب کاهش پنج میلیارد دلاری ذخیره بانک مرکزی شده و در عین حال هیچ دست آورد مطلوبی هم نداشته و در حال حاضر دست اندرکاران اقتصادی درست نمی دانند که چه کاری باید انجام دهند!

بنا به گزارش روزنامه های طرفدار دولت، مسعود نیلی دستیار ویژه اقتصادی رئیس‌جمهور و دبیر ستاد هماهنگی اقتصادی دولت خیلی آرام و بی‌سروصدا استعفای خود را به رئیس‌جمهور رسانده و خود را کنار کشیده است.

محسن جلال‌پور (رئیس سابق اتاق بازرگانی) چند روز قبل با انتشار توئیتی از استعفای مسعود نیلی از دستیاری ویژه رئیس‌جمهور در امور اقتصادی خبر داد و نوشت: امروز به واسطه یکی از دوستان در دولت با خبر شدم دکتر مسعود نیلی بیش از ده ماه است که استعفا داده و از ابتدای امسال در هیچ نشست دولتی شرکت نکرده است.

محمد طاهری از فعالان رسانه در بخش اقتصاد هم در توئیتی ضمن تایید خبر جلال‌پور، نوشت: خبر آقای جلال‌پور کاملا درست است. برداشت من اینست که دکتر نیلی پس از برگزاری کنفرانس اقتصاد ایران، عملا کاری در دولت نداشته است.

در این رابطه خبرگزاری مهر نیز خبر داد که رئیس‌جمهور با استعفای مسعود نیلی موافقت نکرده است.

این خبرگزاری همچنین مدعی شد: در این میان، اختلاف بر سرِ سیاست‌گذاری‌های اقتصادی و به خصوص بازار ارز، از جمله دلایل استعفای مسعود نیلی، اعلام شده.

ملاحظه: از سال ها قبل از دکتر نیلی بعنوان تئوریسین اصلی اقتصاد کشور یاد می شود و بنا به اظهار بسیاری از اقتصاددانان، وزرای اقتصادی دولت تاثیر چندانی در مباحث کلان اقتصادی نداشته و فقط نیلی است که سیاستگزاری می کند!

این رویه و ممشای دولت که کار اصلی در دست مسئولین و کارگزاران اقتصادی دولت نباشد و اشخاص دیگری با عناوین دستار ویژه و غیره صحنه گردانی کنند، نیز یک اشکال بزرگ و راهبردی است چرا که در زمان بروز بحران، مسئولین مربوطه خود را مسئول چنین وضعیتی ندانسته و دیگری یا دیگران مقصر قلمداد می کنند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.