در بودجه سال آینده وزارت خارجه آمریکا ردیف بودجه ویژهای در نظر گرفته شده تا با همکاری «بی. بی. جی» (شورای مدیران خبررسانی) با نفوذ ایران مقابله شود.
کمیته بودجه مجلس سنای آمریکا روز پنجشنبه لایحه پیشنهادی بودجه وزارت خارجه و عملیاتهای خارجی این کشور را تصویب و در گزارشی که به سنا ارائه شده، جزئیات و اهداف بخشهایی از بودجه را تشریح کرده است.
یکی از بندهای این گزارش نشان میدهد که در این بودجه، ردیف بودجه مشخصی برای مقابله با نفوذ رسانهای ایران از طریق فضاسازی تبلیغاتی در نظر گرفته شده است.
یکی از ارگانهایی که قرار است در این زمینه با وزارت خارجه آمریکا همکاری کند «شورای مدیران خبررسانی» است، که بازوی اصلی پروپاگاندای رسانهای دولت آمریکا به شمار میآید.
این برنامهها باید: (۱) با اظهارات غلط حکومت ایران علیه ایالات متحده و دیگر کشورهای دموکراتیک مقابله کند؛ (۲) حمایت این حکومت از گروههای نیابتی تروریستی را تشریح کند؛ و (۳) آثار حمایت از این گروههای نیابتی بر وضعیت مردم سوریه، یمن و دیگر مناطقی که آنها فعال هستند را ارزیابی و تشریح کند.
بی. بی. جی هرچند با عنوان یک آژانس مستقل دولتی توصیف شده، اما بودجه مستقیم خود را از دولت آمریکا دریافت میکند و عملکرد آن تحت نظارت کنگره آمریکا قرار دارد. رسانههایی چون «صدای آمریکا» و «رادیو فردا» تحت مدیریت این نهاد فعالیت میکنند.
بر اساس اسناد دولت آمریکا، در لایحه پیشنهادی دولت، ۶۶۱.۱ میلیون دلار برای بی. بی. جی بودجه درخواست شده بود، که نهایتا در کمیته بودجه سنا رقم ۵۶۵.۳ میلیون دلار به تصویب رسیده است.
در بخش دیگری از گزارش کمیته بودجه سنا، از ایران در کنار روسیه و چین به عنوان رقبایی که علیه آمریکا جنگ سرد به راه انداختهاند یاد و از پیشنهاد دولت آمریکا برای کاهش بودجه امور خارجی و دیپلماتیک این کشور انتقاد شده است.
ملاحظه: در این گزارش، با بیان اینکه اروپا، آمریکای لاتین و آسیا در معرض «تغییرات ایدئولوژیک» قرار دارند، عنوان شده که دیپلماتها «خط مقدم دفاع آمریکا در خارج از کشور هستند.»
گزارش سنا میافزاید: روسیه، جمهوری خلق چین، ایران و دیگر رقبای غیرلیبرال، علیه ایالات متحده جنگ سرد به راه انداختهاند. هدف راهبردی این جنگ، ایجاد مناطق نفوذ و چیرگی برای خود، به قیمت تهدید منافع ایالات متحده است. این هدف صرفا از طریق از بین بردن نظم بینالملل تحت رهبری آمریکا که پس از جنگ دوم جهانی از ویرانههای اروپا و آسیا برآمد، ممکن میشود.
همان طوری که از مفاد لایحه فوق برمی آید، رژیم یاغی آمریکا نفوذ و سلطه خود بر بخش هایی از جهان را در خطر دیده و برآنست تا با استفاده از جنگ تبلیغاتی و عملیات روانی به مقابله با آنچه برای نظام سلطه تهدید می داند، مقابله کند.
یکی از مولفه های قدرت در عرصه های بین المللی، میزان نفوذ و اثرگذاری بر افکار عمومی ملت ها و کشورهاست که بحول و قوه الهی جمهوری اسلامی در این عرصه موفق عمل کرده و دست برتر را دارد البته هنوز جای کار و تلاش مضاعف وجود داشته و باید مسئولان دلسوز عرصه های فرهنگ و رسانه با سرمایه گذاری بیشتر به مقابله با فرهنگ منحط نظام سلطه پرداخته و آنرا بیش از پیش در افکار عمومی مردم جهان منفور و مطرود نماید چرا که این کار مقدمه و پیش نیاز