جریان اصلاح طلبان
اخیراً جمعی از اصلاح طلبان در نامه ای احمقانه و ذلت بار خواستار مذاکره مستقیم و بدون پیش شرط با ترامپ شده اند.
نویسندگان این نامه خفت بار با اشاره به از دست رفتنِ فرصت! دولت باراک اوباما از مسوولان تصمیمگیر نظام خواستهاند «فارغ از جنگهای روانی کاخ سفید با یک تصمیم ملی! اعلام کنند که حاضر به انجام مذاکرات بدون قید و شرط با آمریکا هستند تا قدمی در راهحل! مشکلات و اختلافات برداشته شود.
اسامی امضاکنندگان: ابوالقاسم عابدین پور، احسان رضائی، احمد زمانی، احمد علوی، احمد منتظری، احمد نجاتی، اسماعیل ختائی، اسماعیل فکوری، اشرف میرهاشمی، اکبر ولائی، امیر جمشیدی، امیرحسین بهبودی، بهروز خلیق، بهناز کیانی، پروانه شمیرانی، پروین فهیمی (اعرابی)، پروین کهزادی، پروین ملک، جعفر جودکی، جلال درود، جلال کیابی، جلیل ولی بیگ، جمال مشتاق، جمشید شفیعی، جمیله کدیور، جواد سلیمانی، جواد لعل محمدی، حجت نارنجی، حسن زهتاب، حسن شمس، حسن فرشتیان، حسن نورزاد، حسین چابک، حسین کروبی، حسین کیانی، حسین مجاهد، حسین میرزانیا، حمید احمدزاده، حمید آصفی، حیاس حسینی، خسرو میرمالک ثانی، داود فرهادپور، رحیم قیومی، رضا علوی، رضا علیجانی، رضا کاظمی، سعید رضایی، سیامک سلطانی، سیامک فرید، سیدعبدالمجید الهامی، pسیدمسعود حسینی، شهرام قریشی، صادق رضائی، صدیقه وسمقی، عبدالعلی بازرگان، عبدالله مرادی، عزیز قاسم زاده، علی نوری زاده، علی جباری، علی سلطانی، علی قنبری، علی کشتگر، علی کلایی، علیاصغر غلامی، عیسی سحرخیز، غلامحسین کرباسچی، فرانک چالاک، فرخ نعمت پور، فرهاد توانایی نیا، حسن امینی، کیوان اسکی، لقمان ستوده، مجید وثوقی، محبوبه بهمنی، محسن زینلی پور، محمد اولیائی فرد، محمد توفیقی، محمد جوادی حصار، محمد محمد پور، مرتضی صادقی، مرتضی نیکی، مرضیه درود، مرضیه زیاری، مریم احمدی، مریم درستانی، مزدک لیماکشی، مسعود شب افروز، مسعود لدنی، معصومه شاپوری، احمد بهرامی، مهدی جامی، مهراب زمانی، مهران میرزاده، مهرداد احمدزاده، مهرداد مرادخانی، میلاد ملک، مینا کیمیایی، ناصر فهیمی، هاجر فکوری، هاشم حسین پناهی، ویدا فرهودی، یدی قربانی، یونس رستمی
ملاحظه: اقدام فوق در حالی رسانه ای می شود که طی هفته های اخیر ترامپ چندین بار موضوع مذاکره با ایران را مطرح کرده بود.
وی در یک کنفرانس خبری مدعی شده بود: به ایران نگاه کنید، آنها دیگر درباره سیطره بر خاورمیانه صحبت نمیکنند. من از توافق احمقانهای که اوباما با آنها انجام داد، خارج شدم. ایران دیگر به مدیترانه نگاه ندارد و برای رسیدن به مدیترانه باید مسافت طولانی را طی کنند.
آنها به دنبال نجات دادن (برجام) هستند؛ اما به شما میگویم که به زودی آنها بازخواهند گشت و آنها به دنبال مذاکره برای یک توافق خواهند بود و ما به یک توافق (جدید) دست خواهیم یافت.
من از توافق خارج شدم و فکر میکنم که آنها با آمریکا با احترام بیشتری رفتار میکنند.
من باید بگویم که شما دیگر شاهد نزدیک شدن قایقهای کوچک اطراف کشتیهای ما نخواهیم بود.
نامبرده در کنفرانس خبری پس از دیدار با رهبر کره شمالی: ایرانِ اکنون، با ایرانِ ۳ یا ۴ ماه پیش کاملا متفاوت است؛ آنها دیگر به مدیترانه چندان اهمیتی نمیدهند. دیگر در سوریه آن اعتماد به نفس سابق را ندارند. قبلا اعتماد به نفس کامل داشتند.
امیدوارم ایرانیها بیایند و بر سر توافقی واقعی مذاکره کنند، چون واقعا دوست دارم این اتفاق بیافتد. اما فعلا برای این کار خیلی زود است.
امیدوارم بعد از اینکه تحریمهای بیرحمانه ما علیه ایران اعمال شد، بیایند و بر سر توافقی واقعی مذاکره کنند.
ترامپ روز گذشته نیز بار دیگر در مصاحبه با فاکسنیوز گفت: من خیلی راحت از این توافق (برجام) خارج شدم چون به تایید کنگره نرسیده بود؛ معتقدم که آنها (ایرانیها) در زمانی دیگر برای مذاکره باز میگردند.
همزمان با اظهارات رئیس جمهور آمریکا متاسفانه بعضی از افرادی که وزن و ارزش چندانی هم ندارند و در داخل جایگاهی ندارند، با استفاده از فضای مجازی با دشمن همصدا شده و نامه حقارت آمیزی را تنظیم کرده اند. این افراد که عمدتاً گردانندگان عملیات روانی جریان فتنه ۸۸ هستند و هسته اولیه شان در مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع شکل گرفته و بعدها جلسات خود را به منزل محمد خاتمی منتقل کردند، موسوم به گروهک نیاوران شناخته می شوند.
این افراد دون مایه در جمع بندی خود پس از پاره کردن برجام توسط ترامپ و هشدارهای جدّی مقام معظم رهبری به دولت در زمینه حفظ عزت ملت ایران و دریافت تضمین های عینی و عملی از سه کشور اروپایی، اقداماتی را در دستور کار خود قرار داده اند که شامل:
این افراد خودفروخته تا چندی پیش درباره شکست و ناکامی برجام، تقصیرها را گردن ترامپ می انداختند و او را دیوانه و تافته ای جدابافته از حاکمیت آمریکا معرفی می کردند تا مردم از یاد ببرند که دموکرات ها و جمهوری خواهان در کنگره (سنا و مجلس نمایندگان) و دولت آمریکا، درباره دشمنی با ملت ایران متفق القولند و اختلاف نظر آنها صرفا اختلاف سلیقه در نحوه دشمنی با ایران اسلامی است.
اما حالا همین حضرات (بنا به میل و اراده اربابان غربی شان) وسوسه می کنند که بار دیگر با همان فرمول شیطان پسند، امتیازات نقد جدید این بار در حوزه امنیت ملی و توان بازدارندگی داده و مشتی وعده جدید بگیریم.
نکته حائز اهمیت در بحث فوق، درماندگی و استیصال آمریکا در مورد جهت گیری های آینده ایران است که خیلی ساده انگارانه و ابلهانه فکر می کند با تحریم و فشار کارشان راه می افتد اما زهی خیال باطل. همین که چنین افراد بی ارزشی پای کار آمده اند، نشان از بن بست دشمن در بسیج عوامل داخلی و ایجاد موج مردمی علیه نظام است.